…og vi
feirer med
deilig
kake:
OREOKAKE
Ca 400 g Oreo Cookies
100 g smeltet smør
2 pk Phildelphia
3,5 dl melis
3,5 dl fløte
som piskes til krem
Sjokolademousse, lages til slutt:
250 g smeltet sjokolade
1 egg og 2 ss sukker
piskes til eggedosis
3 dl kremfløte
pisket til krem
Alt blandes;
avkjølt
sjokolade i
tynn stråle…
Smuldre 1/2
av kjeksene
bland med smør
til kakebunn…
Kremost og
melis mixes
til luftig…
Pisk fløte
og sukker…
Blandes med
resten av
kjeksbitene…
Avkjøl før
sjokolademoussen
has på toppen…
NB jeg dropper alltid melis når
jeg baker denne kaken, blir topp!
Hei! Denne kaken så utrolig god ut, men hvordan oppbevarer du den? Kan den fryses, og
hvor lenge holder den seg evt. i kjøleskapet?
Heisann,
5 år for sent 😀
Oppbevares i kjøleskap noen dager
og er perfekt for frysing!!
Hiksen HC