Trodde den kondensertemelken i tillegg måtte være søtet/sukret! 🙂 Mener Manuela med loggen Passion4baking, har skrevet om dette… Kanskje man kan koke opp vikingmelken med sukker i en kjele i laaang tid… 😉 Kaken så uansett fantastisk god ut! 🙂 Hilsen Marte
Vikingmelk er kondensert helmelk. http://Www.vikingmelk.no
Stemmer,
dårlig formulert
av meg…
Men den tykner
ikke ved koking!!
Den så uansett veldig god ut, og vi vil gjerne ha oppskrift:)
Oppskriften finner du i «KK-favoritter», vedlegg til KK nr 19-2012.
Oi himmel den så god ut!! Har ikke KK kan du legge ut oppskrift! Skulle gjerne servert denne på morgendagens mammatreff 🙂
de har kondensert melk på invadrer butikker. Den bruker jeg i karameller,så den bør gå:)
Nammi nam!! Denne må jeg jammen meg prøve! Så helt himmelsk ut! 🙂
http://tessi-la-la-land.blogspot.no/
innvandrer butikk skulle det stå. (fins gjerne et bedre navn for det i dagens verden!?)
Nammi :)) Gleder meg til å få denne servert hihi. Knib Mari :))))
Jeg har laget karamell av Vikingmelk før, kanskje det var noe galt med den du hadde kjøpt?
Trodde den kondensertemelken i tillegg måtte være søtet/sukret! 🙂
Mener Manuela med loggen Passion4baking, har skrevet om dette…
Kanskje man kan koke opp vikingmelken med sukker i en kjele i laaang tid… 😉
Kaken så uansett fantastisk god ut! 🙂
Hilsen Marte
Var jo egentlig
det jeg gjorde…
Men tilbakemeldingene
her på bloggen viser
jo at dette skal
være mulig!!##??!
Uansett, kaken
ble goooooood 😀