Ser veldig gode ut, må testes 🙂 siden det er fredag kveld, og jeg sitter her med brien min, ville jeg bare tipse om et supergodt tilbehør som jeg har rappet fra min favoritt delikatessebutikk i Oslo, Flaneur Food (bør testes ut hvis dere tar en tur til Oslo en gang), og det er hakkede aprikoser (tørkede), tørkede tranebær og pistasjenøtter i akasiehonning – helt nydelig og vakre farger i tillegg. Ha en strålende helg!
Suz
Farlig gode disse rundstykkene:) Jeg bakte med speltmel og det fungerte veldig bra. Gleder meg også til å prøve en glutenfri variant til storebror i heimen. Satser på at det blir like bra resultat:)
Ha en fortsatt fin helg:)
Så oppfinnsom du er 🙂 Inneholder de hvetemel?
Takk for fin inspo.. Kos dere denne fine fredagen 🙂
Heisann,
ja, jeg baker med
hvetemel til vanlig…
Good fredag,
HCklemm xxx
Etter at du la ut oppskriften på disse rundtstykkene sist så har de vært favoritten her i huset:-) Kjempe gode!! Har ikke prøvd med potet, men gulrot.
Liker!!
Ser veldig gode ut, må testes 🙂 siden det er fredag kveld, og jeg sitter her med brien min, ville jeg bare tipse om et supergodt tilbehør som jeg har rappet fra min favoritt delikatessebutikk i Oslo, Flaneur Food (bør testes ut hvis dere tar en tur til Oslo en gang), og det er hakkede aprikoser (tørkede), tørkede tranebær og pistasjenøtter i akasiehonning – helt nydelig og vakre farger i tillegg. Ha en strålende helg!
Suz
Jeg mener selvfølgelig at butikken bør testes ut, akasiehonningblandingen lager man selvfølgelig selv 🙂
Gleder meg til både butikken
og testing av nydelig tilbehør!!
Fredagsklemm xxx
Hei
Farlig gode disse rundstykkene:) Jeg bakte med speltmel og det fungerte veldig bra. Gleder meg også til å prøve en glutenfri variant til storebror i heimen. Satser på at det blir like bra resultat:)
Ha en fortsatt fin helg:)