…lager seg selv
og tørker over natten…
…sterkt vanedannende 🙂
(MObilblogg)
OPPSKRIFT
Fyll et litermål med
allslags korn,
knuste nøtter,
havregryn,
mel om ønsket,
litt salt,
ev litt honning,
Ha i bolle sammen med vann
slik at massen blir som
litt flytende grøt,
konsistens uviktig, for
blir bra uansett, det er
bare tørketiden som øker…
La svelle litt og tilsett
så eventuelt litt mer vann.
Ha utover bakepapir
på to stekebrett med
slikkepott…
Stekes på 170 grader i 10 min.
Varmluft, begge brett samtidig.
Ta så ut og skjær rutemønster.
Stek videre 30 min, skru
så ned temperaturen til 100 grader.
og tørk til ferdig.
Vend dem gjerne, men pass på
at de er helt sprø før de lagres!
Helt enig!
Enkelt og godt =)
God sommer til deg og dine!
Tusen takk og
goood sommer
tilbake til dere 😀
Hilsen HC
Ja, ikke sant? Veldig populært i denne familien også:)
Inger
🙂
Hei,
Det så deilig ut! Kan du legge ut oppskriften? 🙂
Yepp 😀
Mener du at det ikke gjør noe om de er litt myke når du tar de ut av ovnen? Har alltid syntes knekkebrød-steking var stress pga stekinga og at jeg aldri får dem heeeelt jevne, så må velge mellom ustekt og brent… Men det du sier nå er jo gode nyheter:-)
Jevnhet: ha mer flytende røre!!
Og jo, de må tørkes helt.
Men sett ovnen på lavt og
la dem stå en stund
Lykke til 🙂
Steker du begge brettene på likt, og på varmluft?
Yepp, godt
spørsmål!!
Hilsen HC 😉