…blir kanskje litt
feil at jeg sier marsipan…
…er uansett veldig gode
og helt uten tilsatt sukker!
OPPSKRIFT:
250 g mandler- noe kvernet
noe bare hakket
fiken/dadler/aprikos- finhakket
eller stavmixet med mandlene
Cocosa- smeltet
70% sjokolade- smeltet
Ha i kjøleskap til hard,
trill kuler som dyppes i
smeltet 70% sjokolade.
Oppbevar i box i kjøleskap.
Nyyyt heeele adventstiden!
Lag mer når det blir tomt;-)
NAM! Disse må testes etter eksamensjaget 🙂
Gledeglede!!!
NAM – ser fantastisk godt ut!
Men har du mål på aprikos/dadler og cocosa?
Takk for inspirasjon og daglig påfyll av hverdagslykke 🙂
Hei Marthe,
beklager at det er
dårlig med mål…
Blir godt uansett!
Si 10 dadler og
10 aprikoser 🙂
2 ss cocosa
Så ser du hvor mye
sjokolade du ønsker
for god klebrig masse,
husk at den stivner og
blir perfekt etterhvert!!
Lykke til
HCklem
xxx
Tusen takk for oppskrift! Den skal jeg lage 🙂
W
Så bra,
man blir
fort hektet!!
HCklemm