Knekkebrød…

…kan fort bli en
veldig god vane!!!

DSC_0610

Så lett kan det gjøres:

1 litermål fylles med
alle slags korn, gryn,
knuste nøtter, litt mel og
eventuelt en dæsj honning
og en klype salt.

Ha i rørebolle med så
mye vann at det blir en
masse som kan fordeles med
slikkepott på stekebrett.

Fordel på bakepapir på
2 stekebett og stek på
180 grader i 20 min.

Ta ut og del opp i ruter
med pizzahjul eller kniv.

Tørk videre på 100 grader
til helt tørre. Snu gjerne
knekkebrødene for å få tørket
skikkelig på begge sider.

4 kommentarer

  1. Leser at når du lager pizza deig lager du et brød av halve deigen.
    Kunne du delt pizzadeig oppskriften på bloggen din ?

    Kan

  2. Utrolig praktisk oppskrift når man bare kan fylle ett litermål med det man har. Knekkebrødene blir enda bedre om man bruker Farris eller Bris i stedet for vann, da blir de skikkelig luftige og sprø! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.