Søndagsfrokosten…

…blir bra
med nystekt brød
på pizzadeigen
fra igår…

…har tilsatt
ristede hasselnøtter…

…nytes med
en stooooooooor
kopp te:-)

4 kommentarer

  1. Hei, ser at du også lager utallige muffins varianter, jeg lurer derfor på hva du bruker istedenfor hvetemel og hvit sukker, spelt og brunt sukker?

    Mvh. T.

  2. Hei T.

    Om jeg baker til
    spesielle anledninger,
    så bruker jeg sukker og
    hvetemel som oppgitt i
    oppskriftene.

    Men i all hverdagsbakst og
    bakst til hjemmebruk,
    bruker jeg ca 50% sammalt hvete fin (resten hvetemel)
    og reduserer sukkermengde.
    Bruker uraffinert muscovado sukker,
    aldri raffinert:-)

    Mvh HC

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.