Alltid nybakte knekkebrød…

…idag nytes de med tunfisksalat,
en aldeles undervurdert nytelse…

Sånn ca ppskrift:

1 liter havregryn/frø/nøtter
1 liter vann
Litt salt og honning

Blandes sammen og sveller ca 30 min,
da er det ikke mer rennende vann.
Smøres utover 2 bakepapir på brett
og stekes på 200 grader i 10 min.
Lag så ruter og stek til ferdig.
Bryt gjerne opp i ruter og snu dem
når overflaten er fin og sprø, viktig
at de er helt harde mtp holdbarhet.

2 kommentarer

  1. Hvilken oppskrift bruker du
    Tenker at du sikkert er fornøyd med din om du baker den ofte 😉
    Ha en Fin søndag 😘

    Anne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.