…fra
bloggen til
Fru Hermez
som forøvrig
er en blogg
full av
masse gode
oppskrifter…
EPLEPAI
Butterdeig:
150 g smør i terninger
1 dl melis
3 dl hvetemel
1 egg
Deigen has
i kjøleskap
minst 1 time
200 grader
5 minutter
avkjøles
Eggestand:
3 egg
1 dl sukker
1 ts vaniljesukker
1 ts kanel
1 pk fløte
Legg epleneskivene
i paiskallet
hell blandingen over
30 minutter i ovnen
til stivnet
OOOBS
…glemte
å takke en
nydelig kollega
for eplene…
Hmmmm – koss blei an?? Eg skrelte eplene, men d betydde sikkert kje noe!! Eg e endelig hjemme, og lage komler!!!
Mmm, den må jeg prøve. Så veldig god ut:)
Paien ble
nyyyyydelig!!
Fordi om jeg
er så lat
at jeg ikke
skrellet
eplene
og heller
ikke skilte bort
eggehviten…