jeg legger på bakepapir og har litt
olivenolje og Provencekrydder på.
Tørker så på mellom 150 og 200 grader til ferdig. De fleste ble dprø da, altså, men
klarte ikke å vente på alle, så de største
var fortsatt litt myke.
Må prøve igjen, for jammen så godt!!!
Herlig…gi et vink når lørdags morgen-joggen er igang igjen; trenger inspirasjon… god søndag kveld! Hilsen Malin
Helt klart!!! Gleder meg,
og nå ble jeg motivert 🙂
Mandagsklem fra meg!!
Hei Dentinista,
hvordan får du søtpotetchipsen sprø?
Hei,
jeg legger på bakepapir og har litt
olivenolje og Provencekrydder på.
Tørker så på mellom 150 og 200 grader til ferdig. De fleste ble dprø da, altså, men
klarte ikke å vente på alle, så de største
var fortsatt litt myke.
Må prøve igjen, for jammen så godt!!!
Mvh HC
Hei,
takk! Prøver det neste gang.
Ha en fin fri-tirsdag!
Takk for alltid nydelig inspirasjon i hverdagen.
?