Hei
Kan du være så snill å legge ut oppskrift på pizzabunnen du baker på fredager som du samtidlig lager brød av.
Den kommentaren på pizzabunn du skrev tidligere har forsvunnet fra komentarfeltet.
Husker det stod noe om semulegryn, bruker du det i pizzabunnen også?
Det hadde vert fint om du skrev sånn ca mål du bruker :-)Hilsen Solveig
Min bokanbefaling er romanen Agaat, av Marlene van Niekerk. Takk for ditt boktips. Glad helg!
Tusen takk,
savner en bok
etter to dagers
pause!!
God fredag!
Hei
Kan du være så snill å legge ut oppskrift på pizzabunnen du baker på fredager som du samtidlig lager brød av.
Den kommentaren på pizzabunn du skrev tidligere har forsvunnet fra komentarfeltet.
Husker det stod noe om semulegryn, bruker du det i pizzabunnen også?
Det hadde vert fint om du skrev sånn ca mål du bruker :-)Hilsen Solveig
Hei Solveig,
bruk en vanlig oppskrift
på rundstykker bakt på
hvetemel og bytt ut ca 1/4 av
hvetemelet med semulegryn.
Del deigen i 2 og bruk en del
til pizza og en del til frokostbrød
der du tilsetter det du måtte ønske.
Jeg slumper når jeg setter gjærdeig,
så har ikke noe kontroll på målene 🙂
Beklager at svarene til deg har
forsvunnet, jeg har hatt litt problemer
med kommentarfunksjonen!
God helg og god bakst!
Hilsen HC xxx
Tusen takk for svar 🙂