Fant oppskriften i
KK sitt kakebilag.
Kaken min er noe
videreutviklet, da
Vikingmelk ikke
karamelliseres ved
koking.
Blandingen min ble
altså en suppe som
jeg tilsatte 3 egg
og 1 ss maizena under
omrøring og gav et nytt
oppkok til det tyknet.
Hadde rikelig med
salte peanøtter
under sjokoladen
for å balansere
alt det søte:-)
Også kokte jeg opp fløte
og smeltet sjokoladen
i denne for å slippe et
knallhardt sjokoladelokk:-)
Liker, liker, liker :)))) Mari 🙂
Liker 😀
Mmm, må prøvast ved neste anledning. Takk for tipset ang. karamelliseringa. Syns det var noke kjent med den kaka ja, og den fins i appen «Kk søtt» som er en gratis og herlig app for søtnoser med IPhone! ( Funka gjerne på andre smarttelefoner også!)
Eg må alltid innom bloggen din for små, positive kvardagsdrypp. Stå på! 🙂
Måtte inn å kikke på oppskrifta no, og i appen står det at kremfløte kan med fordel nyttast istaden for kondensert melk. Yay! Då finne vi alt på nærbutikken, gitt!
Ja takk til
tilbakemelding
på resultatet!!
Hvordan hadde den blitt med litt salte peanøtter da tro?
Det gjorde
hele kaka!!
Vikingmelk går helt flott. Is med karamellokk har jeg laget mange ganger…
Hmmmm…..
Hva gjør
jeg feil??
Takk for tipset. Skal i spleiselag til uka og har fatt ansvaret for desserten, sa dette blir muligens testet ut i helgen 🙂