…kan fort bli en
veldig god vane!!!
Så lett kan det gjøres:
1 litermål fylles med
alle slags korn, gryn,
knuste nøtter, litt mel og
eventuelt en dæsj honning
og en klype salt.
Ha i rørebolle med så
mye vann at det blir en
masse som kan fordeles med
slikkepott på stekebrett.
Fordel på bakepapir på
2 stekebett og stek på
180 grader i 20 min.
Ta ut og del opp i ruter
med pizzahjul eller kniv.
Tørk videre på 100 grader
til helt tørre. Snu gjerne
knekkebrødene for å få tørket
skikkelig på begge sider.
Veldig godt 🙂
Hjemmelagde knekkebrød er så godt
Leser at når du lager pizza deig lager du et brød av halve deigen.
Kunne du delt pizzadeig oppskriften på bloggen din ?
Kan
Utrolig praktisk oppskrift når man bare kan fylle ett litermål med det man har. Knekkebrødene blir enda bedre om man bruker Farris eller Bris i stedet for vann, da blir de skikkelig luftige og sprø! 🙂