…altså synes vi fastelavn
kommer veeeeeldig sent i år…
…disse bollene er proppet med
havregryn, chia- og solsikkefrø men
smaker allikevel himmelsk og er luftige
som hvilken som helst hvetebolle…
En lykkelig hverdag…
…altså synes vi fastelavn
kommer veeeeeldig sent i år…
…disse bollene er proppet med
havregryn, chia- og solsikkefrø men
smaker allikevel himmelsk og er luftige
som hvilken som helst hvetebolle…
Hei
De så fantastisk gode ut:-)
Kan jeg spørre om oppskriften?
Mvh
Tone
Nam 🙂 Vil du dele oppskrift??
Hei dere,
det er jo slik at jeg slumper ivei når
jeg baker her hjemme.
Jeg bare tar litt av hvert uten å måle
også blir det like spennende hver gang!
Men bytt ut sukker med sukrin og ha mer havregryn og div frø/ nøtter og mindre hvetemel.
Jeg brukte sukrin gold, har aldri brukt det
tidligere, bruker helst honning og banan som
søtning i bakst.
Men vaniljesukker er en god ting, gir søt smak
av kun liten mengde, om man har redusert sukkermengden… Og masse kanel og kardemomme!!
Lykke til!!
😍😍😍