…hadde
glemt hvor
god denne
er…
OPPSKRIFT
140 g 70% sjokolade
100 g smør
3 store egg
110 g sukker
50 g mel
Smelt sjokolade
og smør over vannbad.
Pisk egg og sukker luftig.
Tilsett mel.
Vend inn sjokolade
Stek 10-12 min på 180 °C.
Skal være flytende
inni og serveres
med vaniljeis!
Kjempekoselig blogg du har!
Titter litt innom nå og da 😀
Veldig hyggelig at du legger inn oppskrifter.
Ser det absolutt er noen oppskrifter jeg MÅ prøve meg på! Nam… 🙂
For en fin blogg!! Og denne oppskriften skal jeg prøve så fort jeg får tilbake sjokoladelysten som jeg har mistet i min graviditet!! Ser himmelsk ut!
Hei!
Jeg planlegger bursdagsfest for min sønn som faktisk alt er 13 år! Tiden har fløyet, og jeg har lært å nyte hver dag med barna. Han ønsker seg sjokoladefondant til sine 24 gjester, og jeg er ikke så erfaren på kjøkkenet. Kan man lage disse på forhånd eller må det gjøres rett før servering?
Festen er på lørdag 🙂 Håper inderlig du har tid til å svare meg 🙂