Tirsdagstorsken…

…smaker nydelig
panert i grovt mel
og stekt sammen med
cashewnøtter…

…serveres på en seng av
ris og dagens grønnsaker i biter,
kokt i kokosmelk og noen
dæsjer tamarindpasta…

5 kommentarer

  1. Nam! Så utrolig godt ut:) Å gjøre enkel torsk litt mer spennende er noe jeg stadig vekk prøver på… Følger du en oppskrift på risen her eller tar du det på slump?

  2. Himmel det så fantastisk ut!! Vil veldig gjerne prøve, klarer du å legge ut litt mere oppskrift? Hva er det røde oppå torsken for eks? 😉

    1. Jo altså…

      Kutt opp grønnsaker i småbiter og
      ha i panne sammen med en kopp ris.
      Fres alt i olje og tilsett en box kokosmelk.
      La surre en halvtimestid…

      Fisken vendes i grovt mel eller sesamfrø
      eller hakkede nøtter etc.
      Freses så i pannen sammen med cashewnøtter.
      Det er stekeskorpen som er rød…
      …og veldig god:-D

      Lykke til,
      hilsen HC

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.