…nyter vi hjemmebakt knekkebrød med parmesan, valnøtter i honning og gourmet dadler…
…tusen takk kjære venner for et fantastisk opphold på vinterfjellet!!!
5 kommentarer
Dette så ikke vondt ut nei 🙂 Jeg har prøvd å bake knekkebrød selv en gang, og det ble skummelt hardt. Du som er tannlege hehe, hvor hardt er ditt hjemmebakte knekkebrød i forhold til for eks wasa Husman ?
Knekkebrødet mitt blir ganske hardt, ja!! Så trixet er å lage dem veeldig tynne!! Bruk slikkepott og spre massen utover to bakepapirkledde stekebrett. Om de er tynne nok, så er ikke hardheten noe problem. Det er dessuten viktig at knekkebrødene tørkes helt ut, dvs blir harde, om det er noe fuktighet igjen i dem så kommer det fort myggel, sier ryktene…
Takk for svar HC 🙂 skal prøve da. Men kommer uansett til å teste «påleggskomboen» her på for eks Ryvita Rug for den gir meg vann i munnen nam nam 🙂 God søndagskveld til deg ogsÅ 🙂
Dette så ikke vondt ut nei 🙂 Jeg har prøvd å bake knekkebrød selv en gang, og det ble skummelt hardt. Du som er tannlege hehe, hvor hardt er ditt hjemmebakte knekkebrød i forhold til for eks wasa Husman ?
Koselig blogg du har også forresten:)
Heisann koslige du!
Knekkebrødet mitt blir ganske hardt, ja!! Så trixet er å lage dem veeldig tynne!! Bruk slikkepott og spre massen utover to bakepapirkledde stekebrett. Om de er tynne nok, så er ikke hardheten noe problem. Det er dessuten viktig at knekkebrødene tørkes helt ut, dvs blir harde, om det er noe fuktighet igjen i dem så kommer det fort myggel, sier ryktene…
Absolutt verdt et til forsøk altså!!
Goood søndagskveld!
Mvh HC
Takk for svar HC 🙂 skal prøve da. Men kommer uansett til å teste «påleggskomboen» her på for eks Ryvita Rug for den gir meg vann i munnen nam nam 🙂
God søndagskveld til deg ogsÅ 🙂
Dette så da veldig delikat ut.
Dette var et utrolig lekkert og fristende bilde! Fikk lyst å lage knekkebrød med en gang…